Uw zakelijke bijeenkomst bij Fletcher Hotels

 

Zakelijk overnachten in Valkenburg

Hotel Valkenburg is de ideale locatie voor een zakelijke overnachting in Limburg. Hier kunt u genieten van het mooie Limburgse landschap. In de omgeving kunt u tevens terecht voor diverse activiteiten om de teamspirit te verbeteren. Tijdens uw verblijf staat ons enthousiaste team voor u klaar.

Zakelijke bijeenkomst

Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg is de ideale verblijfplaats voor een zakelijke overnachting in Limburg. Het hotel beschikt over gratis WiFi en is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Daarnaast is er een gratis parkeermogelijkheid voor u en uw gasten. Door de veelzijdige omgeving is Hotel-Restaurant Valkenburg de ideale uitvalsbasis voor een bijeenkomst of zakelijke lunch.

Het hotel in Valkenburg is onder andere geschikt voor:

  • Overnachtingen
  • Lunch
  • Diner
  • Outdoor activiteiten
  • Teambuilding

Diverse mogelijkheden

Wilt u de teamspirit van uw werknemers versterken? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg kunt u ook terecht voor diverse teambuilding activiteiten. Door de veelzijdige omgeving zijn er genoeg outdoor activiteiten die u kunt ondernemen. Fiets bijvoorbeeld de stevige ‘etappe’ over de Cauberg of ga met een gids op pad door de grotten van Valkenburg. Ons team staat graag voor u klaar om mee te denken en u te adviseren.

Wilt u andere teambuilding activiteiten bespreken of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze sales afdeling via 0347 – 329 092 of sales@fletcher.nl

Teambuilding

Wilt u uw zakelijk verblijf  met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Valkenburg worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke verblijf een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw verblijf, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

  • Fiets de stevige ‘etappe’ over de Cauberg in Valkenburg
  • Speel het spel 'Wie is de Mol?'
  • Ga met een gids op pad door de grotten van Valkenburg

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

 

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.