Heerlijk uit eten bij Restaurant ValkenburgCulinair genieten in Valkenburg

Reserveer een tafel

Restaurant Valkenburg

Bij Hotel-Restaurant Valkenburg proeft u de heerlijke lokale specialiteiten en smaakvolle gerechten die de chef-kok met passie voor u bereidt. De menukaart is klassiek Frans georiënteerd, aangevuld met diverse streekgerechten. U kunt natuurlijk ook genieten van een smakelijke lunch of uitgebreide High-Tea.

Uit eten in Valkenburg

Restaurant Valkenburg is de perfecte keuze wanneer u heerlijk wilt genieten van de meest diverse gerechten. Geniet bijvoorbeeld van een salade van gerookte zalmsnippers geserveerd met crème fraîche, zoetzure komkommer en gepofte cherrytomaat als voorgerecht. Als hoofdgerecht kunt u denken aan Limburgs zuurvlees geserveerd met een frisse salade en frites. Ter afsluiting kunt u genieten van een van onze verrukkelijke desserts.

Gezellige bar

Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg beschikt over een compleet gerenoveerde bar met een ruime lounge en open haard waar u terecht kunt voor een klein hapje en drankje. Ideaal om even te ontspannen na een actieve dag in Zuid-Limburg. Tijdens uw verblijf in Valkenburg zal het u aan niets ontbreken.

Openingstijden van Restaurant Valkenburg:

  • Ontbijt: 08:00 - 10:00 uur
  • Diner: 18:00 - 21:00 uur

 

Acties & Evenementen


 

 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €27,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.