Heerlijk uit eten bij Restaurant ValkenburgCulinair genieten in Valkenburg

Reserveer een tafel

Restaurant in Valkenburg

Bij Hotel-Restaurant Valkenburg proeft u de overheerlijke lokale specialiteiten en smaakvolle gerechten die de chef-kok met passie voor u bereidt. De menukaart is klassiek Frans georiënteerd, aangevuld met diverse streekgerechten. Buiten het diner om kunt u ook genieten van een smakelijke lunch of uitgebreide High-Tea.

Uit eten in Valkenburg

Restaurant Valkenburg is de perfecte keuze wanneer u heerlijk wilt genieten van de meest diverse gerechten. Geniet bijvoorbeeld van een salade van gerookte zalmsnippers geserveerd met crème fraiche, zoetzure komkommer en gepofte cherrytomaat als voorgerecht. Als hoofdgerecht kunt u denken aan Limburgs zuurvlees geserveerd met een frisse salade en frites. Ter afsluiting kunt u genieten van een van onze verrukkelijke desserts.

Vermakelijke bar

Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg beschikt over een gezellige bar met een ruime lounge en open haard waar u terecht kunt voor een klein hapje en drankje. Ideaal om even te ontspannen na een actieve dag in Zuid-Limburg. Tijdens uw verblijf in Valkenburg zal het u aan niets ontbreken.

Openingstijden van Restaurant Valkenburg:

  • Ontbijt: 08:00 - 10:00 uur
  • Diner: 18:00 - 21:00 uur

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.